Voor het beheer van uw VvE bieden wij de volgende pakketten aan.

Dit is voor het activeren van een "slapende" VvE en ervoor te zorgen dat er een goede financiële administratie komt met een verplicht reservefonds, welke wordt samengesteld met een duidelijke meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Hiermee bieden wij u een professionele VvE administratie aan, welke nodig is voor het goed besturen en beheren van Vereniging van Eigenaren.

Hierbij verzorgen wij voor u het volledige financiële en administratief beheer welke dan aangevuld wordt met een gedegen bouwkundige en technisch beheer van u appartementsgebouw.

Dit is gelijk aan het Medium pakket, maar wordt aangevuld met het beheer over de collectieve warmteverdeling, indien uw appartementsgebouw beschikt over een centrale blokverwarmingssysteem.

Hierbij worden alle taken van de voorgaande pakketten aangeboden, waarbij de service wordt uitgebreid met de controle van alle bouwkundige en technische systemen. Klein onderhoud en kleine reparaties worden direct uitgevoerd door eigen technische dienst. Door preventief onderhoud minder storingen en klachten en lagere onderhoudskosten. En voor werkzaamheden in de privé gedeelten kunnen de eigenaren gebruiken maken van onze eigen technische dienst tegen een gereduceerd uurloon.

Dit is gelijk aan het Excellent pakket, maar wordt aangevuld met het beheer over de collectieve warmteverdeling, indien uw appartementsgebouw beschikt over een centrale blokverwarmingssysteem.

Dit pakket bestaat uit het onderhoud van uw tuin, het onderhoud van het schilderwerk voor binnen en buiten, het uitvoeren van technische reparaties en het verhelpen van onderhoud meldingen.

VVE serviceIn 3 stappen uw VVE beheer geregeld

1

Van start gaan

Geef de gegevens van uw appartementen complex door.

2

Pakket bepalen

Geef zelf aan welke diensten u van ons wilt afnemen.

3

Afspraak maken

We maken een afspraak op een tijdstip dat u uitkomt.