U wilt geen administratieve rompslomp van het beheer van de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Het onderhoud op tijd geregeld? De financiële zaken op orde? Altijd een aanspreekpunt en de continuïteit gewaarborgd?

Dan is VvE-Service-Noord-Oost de professionele beheerder die deze taken van u overneemt, waardoor u ontzorgd kunt wonen in uw appartement.

VvE-Service-Noord-Oost is professioneel, onafhankelijk en heeft de administratieve, technische en bouwkundige deskundigheid zelf in huis. U kunt rekenen op onze volledige aandacht met als voordelen snelle afwikkeling van reparaties en kwalitatief goed onderhoud. Via een online service omgeving kunt u alle onderdelen van uw VvE raadplegen.

VvE-Service-Noord-Oost vindt zijn oorsprong in de bouw en corporatie wereld en installatie techniek. Reparaties kunnen wij door eigen technisch/bouwkundig personeel laten uitvoeren.

Voordeel is dat u niet afhankelijk bent van wachttijden bij externe bedrijven en de werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd voor een goed en kostenbewust onderhoud. VvE-Service-Noord-Oost staat voor een kwalitatief hoge service.

Om u meer te vertellen over onze zorg om u ontzorgd te laten wonen, maken wij graag een afspraak met u.